Thursday, July 22, 2010

Waaa

Oh Gosh!!!!
hee..past kali ni xde ppe sgt
jiz nk share pengalaman time study ni..hee

cm yg korg dh tao
aku skg dh jd mahasiswa..huhu
dh study pn kan..hee
so ape yg sedikit sebanyak yg aku dh dpr kt cni
of cz la ILMU kn!!
blaja kt cni best ok!!
sume nye open minded
so aku suka
even kolej ni more to ISLAMIC

then,
yg pling aku suka
kawan2 kat cni
mase aku mula-mula start study kt cni
siyezly aku rse xseronok n yg pling penting aku xde KAWAN
so skg ni ble aku dh ade claz
study dalam group pe sume
baru aku ade KAWAN
n dr situ aku tao
KAWAN-KAWAN kt cni best rupenye!!!!
aku suka..huhu


so skg ni aku dh pn ade bnyk kwn
n leh aku share ppe masalah kt dorg
n dorg pn leh cite masalah dorg kt aku
n aku pn agak hepi sbb dpt jd sebahagian drpd dorg

cm dulu
xde spe tao aku
skg..ble dh bnyk KAWAN
mne2 je jmpe
sume SAY HYE!!
so aku hargai la disitu..hoho

KAWAN-KAWAN aku kt cni pn sume nye gila-gila cm aku gak
sumenye bnyk CAKAP
ade je topic yg nk dicakapkan..haha
n skg..ppe kje yg lecturer bg
sumenye kne buat dlm GROUP!
n aku hepi ble buat dlm GROUP
so kite dpt nengok usaha sama-sama
kalau nk MAJU kn 1 benda 2
setiap org mesti kne buat kje
waa..best2!!!!!

aku harap
korg dpt rse pe yg aku rse
owh..hepinye masuk alam kolej ni..huhu

*so,,dr ci kite leh belajar sesuatu
cara kita bertanya,berkomunikasi
alam kolej ni la yg bnyk bagi pengalam yg macam ni
n yg penting relationship kite ngn KAWAN-KAWAN

bila dh masuk alam kolej ni
KAWAN sgt penting
dorg jugak sebhagian untuk tempat kita nk rujuk
so hope korg klu dh nk masuk alam kolej
KAWAN 2 penting
n yg penting jgn malu n sombong
insyaALLAH korg leh happy-happy time study

TERIMA KASIH
MUAHX
=*

1 comment:

  1. .•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
    ----==--Kami Mengucapkan---==----
    Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
    '•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete