Wednesday, November 9, 2011

K.E.G.E.M.B.I.R.A.A.N

selama 1 bulan lebih aku semester break
aku banyak habis kan masa aku kat umah keluarga aku kat sepang
kadang2 je alek umh aku kt KL..sbb xnk membazir..duit semua ni
so..pandai2 lah idopkan kalau nk save duit

ape yang aku buat kat umh fmly aku..just bgun tdo..nengok tv.makan.on9.nengok movie kat lappy
grrrrrrrrrrrr!! mmg xde kje lah aku nk buat kan??! ahaha
biasalah kn..nk rehat2..huhu
so..time semester break ni..xde ppe masalah
semuanya berjalan ngn lancar
and aku happy sangat sbb aku ade ngn keluarga aku

and the part part of my semester break
aku chatting ngn kawan2 lawak aku!!! ahah
kalau xgelak xsah lahh!!
lagi2 bile time drama kat tv3 - Soffiya.
aku mmg follow cite ni dr awal..so kire aku mmg fans drama ni lahh..ahah
msing2 ade watak msing2..ahah
so..bile nk chat..semua ngn watak yg ade dlm cite Soffiya tu..ahah..
BEST GILE!!
kawan2 aku tu..ahah @FaraAzrai ngn @FaizFaisal_S
dorg ni lah slu aku gelak sama2..ahah

masing2 dengan dunia fantasy masing
dgn ade tbe2
#Omgayus!! #AnakKimoraLee!! #FaraLeeCouture!! #WanitaBadang
erkkk..ni semua majoriti kiteorg bahan si Fara nih!! ahah
lg2.. baba typo bile nk eja something tuhh!! ahaha..
mmg kene gelak abis lahh!! ahah

so..xcly semasa cuti sem ni
semua bnde yg aku buat..semuanya ulang2..ahha
now aku dh bosan cuti lak..
xsaabr2 ngk msuk sem baru nihh!!
hari dh nk dekat
16/11/2011 ni aku dh daftar umntuk sem bru
strt stdy lak 21/11/2011 ni
so..aku excited sgt nk strt stdy..huhu

untuk result UiTM lak
hurmm..ok lahh..just maintain
tp aku xpuas hati lg..
aku still akn usaha nk tingkat kan lg..eheh

so..cuti sem kali ni..sgt2 lah best!!
ngnn ade kawan2 yg selalu buat lawak
kite suka ria sama2..ahah
so..nnt kita dh nk msuk sem bru dh..hee
aku wish korg good luck ok
n siap2 pun skli..ehhe

bye!

2 comments:

  1. Selamat Kembali Ke Sekolah! Kekalkan semangat ko nk study tuh! :D

    ReplyDelete